Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Samling Sverige-Rumänien
2019-01-14 19:20
VI upprepar succén från Trädgår´n i Göteborg!!! Repris kommer  nu  på Oleary´s mall of Scandinavia !
Camp Swedens samling är klar för Sveriges första match 2019 den 23 Mars. Sverige möter Rumänien kl 18.00 och vi träffas från 14.00. Missade ni Jojjes och Världsklass magiska spelning på samlingen i Göteborg så blir det nu en repris!! Passa på och bli medlem i Camp Sweden, shoppa en halsduk eller bara häng med gamla och nya vänner Det är  nu vi ska till EM 2020 och nu ses vi och taggar till!  Efter matchen är det segerträff på Kökselvan för att fira seger! Vi kommer uppdatera med mer info är det närmar sig!
Vi behöver dig!
2018-12-12 19:54
Nytt landslags år!
Vilket år vi har framför oss!
Många matcher med att vad det innebär med samlingar, tifon mm
Valberedningen säker nu just dig som vill föra Camp Sweden vidare.
Du kanske sitter på ideér som du kan jobba vidare med som styrelsemedlem.
Eller kanske du vet någon som skulle passa bra i styrelsen ( glöm inte bort att fråga
om det är ok att nominera)
 
Anmälan görs till valberedningen@campsweden.se
 
Valberedningen
 
Dags att förya/bli medlem 2019
2018-12-09 10:26

Ett fantastiskt fotbollsår går mot sitt slut. Vilken sommar vi hade! Det är nu dags att sikta mot EM2020. Glöm inte förnya / bli medlem i Camp Sweden.

Camp Sweden är en helt ideell förening som är helt beroende av medlemsintäkter, försäljning och Tifobidrag. Vi får inga tilldelade medel eller andra intäkter så ert medlemskap är viktigt.

 

Camp Swedens fokus är att skapa e härlig stämning runt matcherna. Vi ordnar samlingar för de svenska supportrarna, marscher till matcherna och Tifo både hemma och borta.

Vi driver frågor från våra medlemmar som de anser är viktiga tex klacksektion, biljettpriser m,m.

Vi är fristående från Svffs Supporterklubb som bland annat har hand om biljetterna till matcherna men samarbetar i vissa sammanhang för att ge er den bästa upplevelsen.

 

Så kom igen nu In och bli MEDELM!!!!!!!!!!!  KLICKA HÄR BLI MEDLEM


Är du redan medlem så förnyar du enklast via Cardskipper appen

Under 2019 kommer den fantastiska resan fortsätta både för Herrar och Damer och Camp Sweden kommer självklart vara där med samlingar, marscher Tifo och mycket mer!

Tack alla!!
2018-07-08 15:47

VM är över för denna gång 🇸🇪men resan har bara börjat.

En resa med en ny förbundskapten och ett nytt LAG. Vi har känt att det varit på gång. Vi har känt vibbarna i U21 med våra härliga grabbar som vi trodde skulle behöva några år för att formera sig. Gamla trotjänare slutade, ny förbundskapten men de nya visade direkt att de är redo.

Camp Sweden tackar för ett fantastisk kval och ett helt underbart slutspel. Vi ser med glädje och förväntan fram mot nya matcher redan i höst och ett EM slutspel 2020.

Innan dess håller vi tummarna för U 21 i Italien 2019

Vi vill framförallt rikta stort tack till nedan

TACK vårt svenska LANDSLAG som gett oss en fantastisk sommar och underbara minnen. 🇸🇪💪👌👏💛⚽💙 TACK Janne och alla spelare ni är fantastiska. Nu blickar vi framåt och vi är med er hela vägen

VÅRA SVENSKA SUPPORTRAR som följt laget både hemma och på plats på läktaren i Ryssland. Tillsammans är VI Camp Sweden🇸🇪🇸🇪 vi är bäst  #vigeraldrigupp #svenskasupportrarärbäst 🇸🇪⚽💙💛⚽💙⚽💛💪💪

VÅRA FANTASTISKA TRUMMARE 🥁🥁Johannes med vänner som ALLTID levererar på läktaren och får oss att ge JÄRNET 💪🥁 TACK för en fantastiska energi

SVENSK Supporterpolis som varit en oerhört viktigt kanal när det gällt dialogen med myndigheter och är de som gjort våra samlingar och marscher möjliga. Ni har även funnits där dag som natt för att stötta våra SUPPORTRAR. TACK 👏👏👌 #tillsammansärvisverige👮‍♂️SPORTBLADET
Tack  för hår och mössor som skyddar våra svenska supportrars hjässa i värmen vid våra samlingar men framförallt, TACK för ett som alltid fantastiskt MIDSOMMARFIRANDE 🇸🇪🇸🇪 Detta är numera en mästerskap tradition och vi hade inte lyckats utan ert goa stöd och underbara mat.


SvFF och Supporterklubben Tack för hjälp och dialog med Fifa och alla frågor kring biljetter och tillstånd. Utan er hade TRUMMAN aldrig kunnat återuppstå och driva klacken från läktaren🥁🥁

SVENSKA AMBASSADEN och konsuln
som hjälpt oss med information och även funnits på plats för att hjälpa supportrar med olika frågor 🇸🇪👍

CAMP SWEDEN är och förblir en ideell förening som drivs av sina medlemmar för att vi ska kunna fortsätta är vi helt beroende av att NI blir MEDLEMMAR, samt att de som vill hjälpa vid samlingar tifo och marscher fortsätter göra det. Är ni inte medlemmar? Bli det här!!!! 200kr per år GÖR skillnad

https://apply.cardskipper.se/n6l

Ni som redan är medlemmar eller känner att ni vill bidra mer så swisha gärna en slant till Tifokassan nr att swisha till är  123 188 47 58 alla ören hjälper!

Bli medlem