Digitalt medlemskort
2018-03-23 23:34
Idag skedde lanseringen av vårt digitala medlemskort!!! Här kommer skicka ut information om samlingar, sälja våra härliga kläder till otroliga medlemspriser!! lägga ut information om viktiga telefonnummer under VM i ryssland, Samlingar och mycket mycket mer!!!! Inte medlem?? :-O bli det NU!


https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={CFB61110-E48D-4C47-91D2-F21626F36ECE}
1 2 3 spännande saker på G!
2018-03-16 07:22

Spännande nyheter på gång!!! Under nästa vecka kommer ni medlemmar få ett mail/sms med mer info! Detta nyhet  kommer möjliggöra att ni får nyheter direkt utan att behöva jaga, kunna köpa souvenirartiklar till makalösa priser samt mycket mycket mer .... ska du till Ryssland då kommer detta vara toppen.  Vad det är .... håll koll i mailen du angav när du blev medlem eller på dina sms. Är du inte medlem?????? Bli det då idag! 


https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F=%7BCFB61110-E48D-4C47-91D2-F21626F36ECE%7D 

SVERIGE -CHILE SAMLING
2018-03-03 09:40

Träningsmatch? NEJ! Uppladdning inför VM!

 

Den 24/3 är det fest, vi ska säkerställa att både spelarna och vi supportrar är taggade och på G inför VM.  Friends är SLUTSÅLT detta blir MAGISKT!

 

Vi samlas från 15.00 Friends Arena Ni hittar dit genom att använda trappan vid Quality Hotel på arenans östa sida. Skyltar kommer att finnas! Missa inte Nivas utställning innan! Se separat inlägg.

 

 Det blir LIVE musik och uppladdning Förra gången blev det fullt så kom i TID! Det kommer att finnas något för alla åldrar.. Passa på att införskaffa outfiten inför sommarens VM oavsett om ni kommer att följa matcherna på plats eller någon annanstans.  

Vi är alla de svenska fansen, vi skapar tillsammans magi och lyfter de svenska laget. Camp Sweden är vi  alla svenska supportrar


BaseCamp på hemmaplan
2017-12-10 20:55

ALLA ska uppleva VM känslan
Vi gör nu en undersökning för att se om intresse finns för ett svenskt basecamp VIKTIGT detta är en intresseanmälan VIKTIGT klicka på och anmäl intresse Det räknas inte att man skriver i kommentarerna !!!!!! http://bit.ly/2jCCqdf

Info om RYSSLAND
2017-12-07 22:30

VI SKA TILL RYSSLAND 👊👌⚽️ de senaste veckorna sen den där magiska kvällen i Italien har gått åt till möte /planering och ett idogt arbete med att få grepp om sommaren som kommer. Mycket var på vänt innan lottningen som tyvärr inte blev till vår fördel. Den senaste veckan efter lottningen har vi betat av alternativ efter alternativ och måste tyvärr konstatera att möjligheterna att arrangera något gemensamt boende inte är möjlig. Resvägarna och de otroligt långa avstånden var tyvärr spiken i en redan svår kista 😡 Det finns inte förutsättningar för att ro ihop detta. 


Vi kommer under Sveriges matcher  satsa på samlingar och marscher vilket i sig är en utmaning med FIFA och Ryssland. Vi kommer oxå att försöka ha en alldeles underbar svensk midsommar i Sojtsi så kom i tid dit!  


Vi funderar dock på om alla ni som är kvar hemma skulle vilja att det kanske arrangerades något gemensamt på ”hemmaplan”

Varför medlem?
2017-07-06 10:51

Camp Sweden är en ideell förening som drivs av engagerade supportrar. Allt arbete sker utan ersättning och på vår fritid.


Vårt mål är att svenska supportrar skall få underbara minne från matcherna.

Vi jobbar framförallt med att hitta samlingsplatser, skapa tifo och marscher.


Allt detta kräver tid och ibland pengar. Vi får INGA bidrag eller ersättning på annat sätt än det vi får in på medlemsavgifter och souvenirförsäljning.


Tiden vi lägger ner gör vi med glädje, när vi får feedback från er att ni haft underbara dagar i samband med match. När vi hör andra fans prata om oss #dengulaväggen så är det belöning nog. Men när det kommer till de saker som faktiskt kostar pengar så behöver vi ert stöd.


Under stora mästerskap såsom Ukraina, Frankrike m.fl. så har vi inte resurserna att lösa något själv och då väljer vi att samarbeta med olika partners för att lyckas  få till boende och transporter under hela mästerskapen.


Vi önskar alltid att fler bidrar ju fler vi är desto bättre blir det men om inte annat, visa ditt stöd genom att bli medlem. Är du redan medlem men känner att du vill skänka en slant till vår tifokassa så Swisha 123 188 47 58 märkt Tifo.

Bli medlem