Kallelse Årsmöte
2017-12-24 11:07


 

 

Camp Sweden kallar till årsmöte lördagen den 24:e Mars 2018. Årsmötet kommer att ske på Scandic Järva Vallgatan 2, 170 08, Stockholm, klockan 11:00.  

 

Anmäl dig till årsmötet här https://goo.gl/forms/VowwDqpqE4gG4elG2 

 

För att skicka in motioner maila styrelsen@campsweden.se

 

För årsmötet gäller följande tidpunkter:

 

1/1            Kallelse går ut till årsmötet

10/2          Stopp på motioner och stadgeändringar inför årsmötet

9/3           Sista dagen för anmälan för att vara röstberättigad vid mötet

18/3          Slutgiltig kallelse går ut med årsmöteshandlingarna

24/3          Årsmöte på Scandic Järva Vallgatan 2, 170 08, Stockholm

 

Är du intresserad att vara med i styrelsen nästkommande verksamhetsår kontakta valberedningen på valberedningen@campsweden.se.

 

Valberedningen består av:

Liselott Altis (ordförande)

Ann Ekstrand

Klas Fredriksson

BaseCamp på hemmaplan
2017-12-10 20:55

ALLA ska uppleva VM känslan
Vi gör nu en undersökning för att se om intresse finns för ett svenskt basecamp VIKTIGT detta är en intresseanmälan VIKTIGT klicka på och anmäl intresse Det räknas inte att man skriver i kommentarerna !!!!!! http://bit.ly/2jCCqdf

Info om RYSSLAND
2017-12-07 22:30

VI SKA TILL RYSSLAND 👊👌⚽️ de senaste veckorna sen den där magiska kvällen i Italien har gått åt till möte /planering och ett idogt arbete med att få grepp om sommaren som kommer. Mycket var på vänt innan lottningen som tyvärr inte blev till vår fördel. Den senaste veckan efter lottningen har vi betat av alternativ efter alternativ och måste tyvärr konstatera att möjligheterna att arrangera något gemensamt boende inte är möjlig. Resvägarna och de otroligt långa avstånden var tyvärr spiken i en redan svår kista 😡 Det finns inte förutsättningar för att ro ihop detta. 


Vi kommer under Sveriges matcher  satsa på samlingar och marscher vilket i sig är en utmaning med FIFA och Ryssland. Vi kommer oxå att försöka ha en alldeles underbar svensk midsommar i Sojtsi så kom i tid dit!  


Vi funderar dock på om alla ni som är kvar hemma skulle vilja att det kanske arrangerades något gemensamt på ”hemmaplan”

Varför medlem?
2017-07-06 10:51

Camp Sweden är en ideell förening som drivs av engagerade supportrar. Allt arbete sker utan ersättning och på vår fritid.


Vårt mål är att svenska supportrar skall få underbara minne från matcherna.

Vi jobbar framförallt med att hitta samlingsplatser, skapa tifo och marscher.


Allt detta kräver tid och ibland pengar. Vi får INGA bidrag eller ersättning på annat sätt än det vi får in på medlemsavgifter och souvenirförsäljning.


Tiden vi lägger ner gör vi med glädje, när vi får feedback från er att ni haft underbara dagar i samband med match. När vi hör andra fans prata om oss #dengulaväggen så är det belöning nog. Men när det kommer till de saker som faktiskt kostar pengar så behöver vi ert stöd.


Under stora mästerskap såsom Ukraina, Frankrike m.fl. så har vi inte resurserna att lösa något själv och då väljer vi att samarbeta med olika partners för att lyckas  få till boende och transporter under hela mästerskapen.


Vi önskar alltid att fler bidrar ju fler vi är desto bättre blir det men om inte annat, visa ditt stöd genom att bli medlem. Är du redan medlem men känner att du vill skänka en slant till vår tifokassa så Swisha 123 188 47 58 märkt Tifo.

Äntligen! Vi drar till Polen !
2017-04-12 20:57

Nu  drar vi till Polen

 

Nu e det dags att återigen skörda U21 framgång. Hjälp oss att hjälpa Håkan att försvara GULDET!

CampSweden och fotbollsupporter.se bjuder in till fotbollsfest!

Vi samlas först i Kielce den 16 /6 där vi ska erövra England. Vikingarna har gjort det förr nu är det vår tur. Matchen spelas kl 18.00 och vi kommer ha en taggad samling innan avgång i gemensam marsch!

Därefter styr vi blickarna till Lublin en stad som vi kommer färga gul! Här kommer vi den 19/6 möta värdlandet Polen 20.45 och vi har en känsla av att denna samling kommer bli något utöver det vanliga. Vill nog säga magisk #dengulavaggen

Vi kommer att stanna i Lublin för ytterligare en magisk samling den 22/6 och ha en midsommaruppladning och kämpa fram 3 poäng mot Slovakien 20.45.

Vi kommer ha gemensam marsch till alla matcherna!!

 

Missa inte att hålla ögonen öppna efter vår midsommarinbjudan som kommer ske för de som är kvar i Lublin midsommarafton. Vi försöker få levererat vår midsommarstång från Olmouluc men i nuläget är det obekräftade uppgifter men firande blir det J innan vi drar vidare till semifinalstaden!

Det kommer även att vara öppna träningar både i Kielce och Lublin. Exakta tider och platser kommer ut när det närmar sig. Båda städerna kommer att bjuda in till fotbollsfest så håll utsikt !!!!!!!!!!!

Camp sweden
2017-03-31 20:47
Camp Sweden är ett initiativ av fotbollsälskare för att stötta det svenska landslaget i fotboll samt bygga en supporter- och läktarkultur kring landslaget.

Vår målsättning är att stötta det svenska landslaget i fotboll hemma såväl som på bortaplan. Vi jobbar för att underlätta för svenska supportrar att samlas före och under landskamperna för att mobilisera detta stöd. Vårt fokus ligger på kvalen och de stora mästerskapen men vi finns även på plats på träningsmatcherna.

Vi har som mål:
- Att vara ett forum för svenska landslagets supportrar. Ett sätt att ena supportrarna, oavsett vilket klubblag man stöttar.
- Att höja stämningen på läktaren, med sång och ramsor och ibland tifo. Vårt mål är att vara med vare sig det är hemma- eller bortamatch.
- Att arrangera samlingsplatser innan matcherna
- Att få ut information via vår sajt.
- Att jobba för en positiv supporterkultur

Camp Sweden is an initiative by football lovers to support the Swedish national team in football and to create a supporter culture around the Swedish team.

Our aim is to support the Swedish national team in football at home as well as away. We work to facilitate for the Swedish supporters to gather before and during the game to mobilise the support. The focus is on the qualification rounds and the championships but we will attend all games.

This means:
- To provide a forum for Swedish supporters. A way to unite the supporters, whatever team they otherwise support.
- To improve the atmosphere around the games with songs and sometimes tifo. Our goal is to be there, at home and away.
- To arrange gatherings before the games.
- To provide information via our site
- To strive for a positive supporter culture
Bli medlem